PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi hizmetleri ile öğrencilerimizin kendinden beklenen sorumlulukları üstlenebilen, kendine güvenen, duygu ve düşüncelerini, yerinde ve zamanında, etkin bir biçimde ifade edebilen, ilgi ve yeteneklerinin farkında, gelişime ve öğrenmeye açık, milli ve manevi değerlerinin farkında olan, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri hedeflenmektedir.

28.10.2019 860

Her birey kendine özgü, fiziksel, sosyal ve kültürel özelliklere sahiptir. Aynı yaşta, aynı okulda ve hatta aynı seviyede öğrenim gören iki öğrencinin benzer durumlar karşısında verecekleri tepkiler de yine bireysel farklılıklar taşıyacaktır. Her birey; taşıdığı duygu, düşünce, yetenek, istek, gereksinim, güçlü ve zayıf yönler ile edindikleri hedef ve bu hedeflere ulaşmak için gösterdikleri çaba ile de birbirinden farklı özellikler taşır.  Psikolojik Danışma ve Rehberlik hizmetleri,  öğrencilerin her birini gerek kişisel özellikleri, gerekse sosyal yönleriyle değerlendirerek; onların kendilerini gerçekleştirmelerine ve psikolojik olarak daha sağlıklı bireyler haline gelmelerine rehberlik eder.

Rehberlik servisi bilgilendirme broşürü için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

Rehberlik Servisi Tanıtım Broşürü

Lgs Broşürü için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

LGS BROŞÜRÜ

Otizm Öğretmen El Kitabı için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

Otizm Öğretmen Kitabı

Otizm Veli El Kitabı için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

Otizm Veli Kitabı

Tüberküloz (Verem) Bilgilendirme

verem bilgilendirme rehberi  Anti TNF TB Rehberi kapak2  Tuberkuloz Tani ve Tedavi Rehberi On Kapak