Dumlupınar Ortaokulu

Vizyon: Biz Dumlupınar Ortaokulu olarak; Tüm gençlerimizin ilgi, istek ile yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmelerini sağlayarak, toplumsal kalkınmanın itici gücü olan nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır.

Misyon: Biz Dumlupınar Ortaokulu olarak, 1. Öğrencileri Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,laik,demokratik ve sosyal bir birey olarak topluma hazırlamak, 2. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak 3. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4. Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. 5. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, 7. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA SAATİ: 08:40 ÖĞLE ARASI: 12:45-13:30 BİTİŞ SAATİ : 15:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bigadumlupinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SAKARYA MAH. OKUL SK. DUMLUPINAR ORTAOKULU BLOK NO 13 İÇ KAPI NO 1 BİGA / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - Merkez

Ulaşım İlçe Merkezi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ÇANAKKALE!YE 90 KM UZAKLIĞINDADIR.